Autosleutels Broshuis - Sleutel - bijmaken op Twitter Autosleutels Broshuis - Sleutel - bijmaken

Sleutel - bijmaken

Autosleutels Broshuis - Sleutel - bijmaken op Facebook Autosleutels Broshuis - Sleutel - bijmaken op Twitter
Ook voor autosleutels transpondersleutels sleutel voorraad Autosleutels Autosleutel bijmaken

Broshuis sleutel bijmaken/namaken

Sleutels bijmaken is een aparte afdeling binnen ons bedrijf, wij maken op onze moderne machines dan ook alle mogelijke sleutels bij. Sleutel en autosleutels bijmaken/namaken is voor ons dan ook geen probleem. Zo kunt u bij Broshuis o.a terecht voor de volgende sleutels; huissleutels, fietssleutels, autosleutels, scootersleutels,brommersleutels,
caravansleutels,autosleutels met transponder, bootsleutels, brievenbussleutels, geldkistsleutels, enz,enz.

Ook voor autosleutels met een startonderbreking of startblokkering, de zogenaamde transponder sleutels kunt u bij Broshuis terecht. Bel of mail ons en wij vertellen u meteen of wij uw autosleutel kunnen maken. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat u uw auto mee neemt, dus eerst even bellen of mailen is echt aan te raden!! Het namaken/bijmaken van uw autosleutel doen wij klaar terwijl u wacht en tegen een scherpe prijs!!

In veel gevallen is het ook mogelijk de autosleutels op te sturen naar ons zodat wij deze kunnen namaken/bijmaken en vervolgens direct terug kunnen sturen naar u incl de kopie-sleutel, dit alles is in veel gevallen in een dag of drie tot vier te realiseren. Wij raden u dan ook aan even te bellen over de te maken autosleutels, kijk voor meer informatie op onze pagina
, schoenservicebroshuis.nl/sleutel-opsturen


Naast het zeer ruime aanbod aan sleutels hebben wij een even groot aanbod aan sleutelhangers van eenvoudig tot luxe,een sleutelhanger met een foto van uw kinderen of dierbare vrienden erin gegraveerd doen wij ook, wij verkopen ook sleutelhangers van de meeste automerken.

Sleutelkastjes en kluisjes horen ook bij ons assortiment.
Bij ons kunt u ook terecht voor het bestellen van een certificaatsleutel.

Like onze facebook pagina's,
www.facebook.com/SleutelEnSchoenserviceBroshuis
www.facebook.com/Autosleutels

Onze klanten komen o.a uit de volgende plaatsen;
Lichtenvoorde,Groenlo,(de gehele gemeente Oost Gelre),Winterswijk,Varsseveld,Aalten,Doetinchem,Eibergen,
Borculo,Haaksbergen,Arnhem,nijmegen en Enschede.

Nieuw bij ons is dat u nu ook de Philips Crypto 46 transponder
kunt laten kopiëren. De Philips Crypto 46 transponders worden in zo'n 38% van de in Nederland aanwezige auto's toegepast(bron; AutoRai). Met deze uitbreiding van onze transpondermachine zijn we nu in staat om van zo'n 75% van de auto's met een startonderbreking de sleutel op een eenvoudige manier te kopiëren tegen een aantrekkelijke prijs!!

De autosleutels die wij maken zijn zonder afstandbediening voor de portieren!!

Het is echter wel zo dat wij de sleutels maken zonder dat u de portieren op afstand kunt bedienen.
Als u besluit een sleutel bij ons te laten bijmaken is het bij deze serie noodzakelijk dat u de auto meeneemt voor het inlezen van de autosleutel. Het namaken van de sleutel duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Wij kunnen deze sleutel leveren tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de gangbare prijzen bij de dealer.

BROSHUIS AUTOSLEUTELS, voor een autosleutel die PAST!
transpondersleutels.nl
schoenservicebroshuis.nl
autosleutels.org