Autosleutels Broshuis - Schoenmaker op Twitter Autosleutels Broshuis - Schoenmaker

Schoenmaker

Autosleutels Broshuis - Schoenmaker op Facebook Autosleutels Broshuis - Schoenmaker op Twitter
Moderne schoenmakersmachine's bij schoenmaker Broshuis Schoenmakerij Broshuis voor al uw schoenreparatie. Alle mogelijke stik en naaiwerken bij Broshuis schoenmakerij nen sleutelservice. Logo Schoenmaker Broshuis.

Schoenmaker Broshuis voor elke schoenreparatie

Bij schoenmakerij Broshuis mag u uiteraard rekenen dat wij met onze jarenlange ervaring als schoenmaker van uw versleten schoenen weer zo goed als nieuwe maken. Wij kunnen dat doordat wij meer dan 25 jaar bezig zijn ons elke dag te verbeteren en elke dag weer voor nieuwe uitdagingen staan. Als schoenmaker in de moderne schoenmakerij geld dat je elke dag weer voor nieuwe uiteenlopende dingen komt te staan wat voor de moderne schoenmaker geen enkel probleem mag zijn, er is op dit gebied dan ook veel meer mogelijk is dan u wellicht vermoed, denk bijvoorbeeld aan zolen en hakken onder uw fijne instappers, een hielvoering, een binnenzool, een nieuwe rits in een laars,of gewoon een klein stiksel weer vastmaken. Voor kleine aanpassingen aan uw schoenen kunt u ook bij ons in de schoenmakerij terecht, voor bijvoorbeeld een verhoging of een balstuk.Voor schoenen die knellen hebben wij ook een oplossing, het oprekken van schoenen scheelt ongeveer een halve maat, vaak net genoeg voor het idiaal passen van een schoen.
Ook het repareren van uw mooie lederen tas is mogelijk, bijvoorbeeld; een rits, een stukje leer onder die lelijke winkelhaak zodat het bijna niet meer te zien is, het kan allemaal bij schoenmaker Broshuis.

Onze klanten komen o.a uit de volgende plaatsen: Lichtenvoorde, Groenlo, (de gehele gemeente Oost Gelre), Winterswijk, Varsseveld en Aalten.

Schoenreparatie die vandaag in onze schoenmakerij aangenomen wordt is in principe de volgende dag na 16.00u weer klaar.