Autosleutels Broshuis - Autosleutels op Twitter Autosleutels Broshuis - Autosleutels

Autosleutels

Autosleutels Broshuis - Autosleutels op Facebook Autosleutels Broshuis - Autosleutels op Twitter
Kia klapsleutel met afstandsbediening Jeep autosleutel met afstandsbediening VW Polo 2012 3 knops Autosleutel met afstandsbediening Range Rover Sport 3 knops klapsleutel met afstandsbediening Lexus CT200H 2012 key-less Autosleutel Jaguar 4 knops autosleutel met afstandsbediening

Autosleutel met afstandsbediening.

Voor een goedkope nieuwe autosleutel voor uw auto kunt u natuurlijk ook bij Sleutelspecialist Broshuis terecht, wij maken en kopiëren/klonen bijna alle autosleutels met een sleutelcode, en een stuk goedkoper dan bij de dealers!! Wij maken een complete reserve of extra sleutel voor uw auto incl de sleutelcode voor de startblokkering/startonderbreking klaar terwijl u wacht! Ook kunnen wij voor u een nieuwe autosleutel programmeren en inleren zodat deze een unieke sleutelcode heeft, hierbij programmeren wij ook meteen de afstandsbediening van uw autosleutel. Voor deze autosleutels hebben wij dan wel de volgende gegevens nodig, merk, type,bouwjaar(per maand), uitvoering en evt pincode van de auto. Kijk voor uw autosleutel en de prijs in het linker menu of wij ook uw autosleutel op een goedkope manier kunnen bijmaken.
Bij elk merk kunt u in de tabel meteen zien of wij uw autosleutel kunnen maken en klonen/kopiëren. Kijk anders ook even naar waar we het doen via,

schoenservicebroshuis.nl/Virtuele rondleiding

Is uw reservesleutel kwijt of afgebroken, of wilt u gewoon een nieuwe reserve autosleutel bijgemaakt hebben dan kunnen wij als sleutelspecialist op het gebied van autosleutels ook uw sleutel op een eenvoudige manier kopiëren/klonen of bijmaken.
Om deze autosleutels met elektronica bij te maken moest u vroeger naar de merkdealer van uw merk om deze te bestellen en was u in veel gevallen veel geld kwijt. Wij hebben echter alle transpondermachine's en de benodigde software om ook uw nieuwe sleutel of autosleutel met een startonderbreking, de zogenaamde transponder sleutel te klonen/kopieren,en voor een veel goedkopere prijs dan bij de dealer van uw merk. Bel of mail ons en wij vertellen uw meteen of wij uw autosleutels met chip/sleutelcode kunnen bijmaken. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij in uw auto moeten zijn i.v.m het uitlezen van de sleutelcode, dus eerst even bellen is aan te raden!!Uw autosleutels bijmaken of namaken doen wij klaar terwijl u wacht, en tegen een zeer scherpe prijs, wij maken al een autosleutel met transponderchip v/a €39,00 incl kopiëren en vrezen.


Wij zijn inmiddels ook in het bezit van de nieuwste software om de ID48 transponder sleutelcode te kopiëren en te programmeren op een nieuwe autosleutel. Deze transpondertypes/sleutelcodes komen veel voor in o.a: Audi/Volkswagen(vw)/Seat en Skoda sleutels en konden voorheen alleen bij de merkdealers of garages besteld worden waar u meestal tussen de €150.00 en €250.00 kwijt was, bij autosleutelspecialist Broshuis hebt u al een ID48 transpondersleutel voor €69,00, voor een autosleutel met afstandsbediening kunt u per mail contact met ons opnemen.
Bel daarom direct op, 0544-376558

Ook voor klapsleutels met afstandsbedieningGaat u op vakantie met één autosleutel? Laat snel een autosleutel bijmaken bij Sleutelspecialist Broshuis en voorkom veel problemen bij verlies of diefstal op vakantie in Nederland of het buitenland!

In veel gevallen is het ook mogelijk de autosleutels op te sturen naar ons zodat wij deze kunnen bijmaken en vervolgens direct terug te kunnen sturen naar u incl de kopie-sleutel, dit alles is in veel gevallen in een dag of drie of vier te realiseren. Wij raden u dan ook aan even te bellen over de te maken autosleutel, kijk op onze pagina hoe het werkt,

schoenservicebroshuis.nl/sleutel-opsturen

Like onze facebook pagina's,
www.facebook.com/SleutelEnSchoenserviceBroshuis
www.facebook.com/Autosleutels

Nieuw bij ons is dat u nu ook de Philips Crypto 46 transponder
kunt laten kopiëren/klonen. De Philips Crypto 46 transponders worden in zo'n 38% van de in Nederland aanwezige auto's toegepast(bron; AutoRai). Met deze uitbreiding van onze transpondermachine zijn we nu in staat om van zo'n 75% van de auto's met een startonderbreking de autosleutel op een eenvoudige manier te kopiëren tegen een aantrekkelijke prijs!!

Wij maken autosleutels voor de volgende automerken en hebben de sleutels hiervoor op voorraad:

AlfaRomeo sleutel,Audi sleutel,Cadillac sleutel,Chevrolet sleutel,Chevrolet/Daewoo sleutel,Crysler sleutel,
Citroën sleutel,Dacia sleutel,Daihatsu sleutel,Dodge sleutel,Fiat sleutel,Ford sleutel,GMC sleutel,Honda sleutel,Hummer sleutel,
Hyundai sleutel,Isuzu sleutel,Infiniti sleutel,Iveco sleutel,Jeep sleutel,Kia sleutel,Lancia sleutel,Land Rover sleutel,
Lexus sleutel,Mazda sleutel,Mercedes sleutel,Mitsubishi sleutel,Nissan sleutel,Opel sleutel,Peugeot sleutel,Porsche sleutel,
Renault sleutel,Rover sleutel,Saab sleutel,Seat sleutel,Skoda sleutel,Subaru sleutel,Suzuki sleutel,Toyota sleutel,VW sleutel.

Onze klanten komen o.a uit de volgende plaatsen;
Lichtenvoorde,Groenlo,(de gehele gemeente Oost Gelre),Winterswijk,Varsseveld,Aalten,Doetinchem,Eibergen,
Borculo,Haaksbergen,Arnhem,Nijmegen,Markelo,Bocholt,Hengelo,Oldenzaal en Enschede.

Bij Broshuis Autosleutels kunt o.a terecht voor al uw:

Huissleutels - Fietssleutels - Autosleutels(codesleutels) - autosleutel - sleutels -Transpondersleutels - Klaviersleutels - Garagesleutels - Bootsleutels -Caravansleutels - Motorsleutels en Certificaatsleutels.

Let op!! Let op!! Let op!!

Als u besluit een autosleutel bij ons te laten bijmaken is het bij sommige serie's noodzakelijk dat u de auto meeneemt voor het uitlezen van de sleutelcodel. Het namaken van de autosleutel duurt ongeveer 15 tot 20 minuten incl kopiëren en schrijvenvan de sleutelcode en invrezen van de sleutel. Wij kunnen deze autosleutel leveren tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de prijzen bij de dealers.
Voor prijzen van één van onze autosleutels kunt u contact opnemen met ons via de mail info@schoenservicebroshuis.nl of u kunt bellen met 0544-376558 en wij geven u direct een antwoord op uw vraag, of u kunt kijken in de tabel waar wij de prijzen hebben staan incl BTW en invrezen/klonen.

Uitleg over de werking van een transpondersleutel;

V/a ongeveer 1995 hebben verzekeringsmaatschappijen de autofabriekanten aangedrongen autosleutels met een transponder te leveren bij elke verkochte auto, dit met de bedoeling om de diefstal van auto's terug te dringen.
De werking van een autosleutel met transponder gaat als volgt;als de autosleutel binnen het bereik van het radarveld van de auto is zal het radarveld de autosleutel herkennen en zal de auto gestart kunnen worden. Er zijn verschillende transpondertypes die horen bij verschillende merken en type autosleutels, ieder dus met zijn eigen transpondertype.Wij maken deze autosleutels op onze transpondermachine klaar terwijl u wacht en nogmaals, tegen een zeer scherpe prijs!

Openingstijden Sleutelservice Broshuis;

Maandaggesloten
Dinsdag09.00-12.30 13.30-17.30
Woensdag09.00-12.30 13.30-17.30
Donderdag09.00-12.30 13.30-17.30
Vrijdag09.00-12.30 13.30-17.30
Zaterdag09.00-12.30 13.30-16.00“AUTOSLEUTELSERVICE BROSHUIS”


Broshuis Autosleutels
Rentenierstraat 25
7131 DK Lichtenvoorde

Mail:

info@schoenservicebroshuis.nl


Bel:0544-376558
Of stuur een app met foto van de autosleutel naar:0642437755


BROSHUIS AUTOSLEUTELS, voor een autosleutel die PAST!
transpondersleutels.nl
schoenservicebroshuis.nl
autosleutels.org

Graag zien wij een bezoek van u tegemoet.

Vriendelijke groeten en misschien tot ziens bij

“AUTOSLEUTELSERVICE BROSHUIS”