Autosleutels Broshuis - Home op Twitter Autosleutels Broshuis - Home

Home

Autosleutels Broshuis - Home op Facebook Autosleutels Broshuis - Home op Twitter
Autosleutels programmeren en inleren in auto's Lexus CT200h autosleutel bijmaken autosleutel met afstandsbediening voor  Jaguar X-type Jeep Grand Cherokee autosleutel Peugeot autosleutel bijmaken

Home

Welkom op de homepages van,

“BROSHUIS AUTOSLEUTELS”Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gevestigd is aan de Rentenierstraat 25 in Lichtenvoorde.
U kunt bij ons terecht voor het laten maken van uw schoenen en lederwaren, daarnaast verkopen wij bijna alle benodigde schoenonderhouds middelen.

Wij zijn echter ook gespecialiseerd in het bijmaken van sleutels, autosleutels en autosleutels met een chip/code voor de startblokkering(de z.g.n code sleutels) voor bijna alle merken/type auto’s. Wij doen dit met behulp van onze zeer moderne sleutel en transpondermachine’s,(zie het filmpje aan de linker zijde)en software welke de sleutelcode van uw autosleutels uitlezen en kopiëren op één van onze transpondersleutels. Dit doen wij klaar terwijl u wacht en tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de prijzen van de dealers. Kijk in het linker menu of wij ook uw autosleutel bij kunnen maken, prijzen zijn incl inleren en BTW(geld niet voor autosleutels met afstandsbedieningen, hiervoor zult u contact met ons op moeten nemen).

OOK VOOR AUTOSLEUTELS MET AFSTANDBEDIENING!Verder kunt u bij ons ook een speciale naamplaat of huisnummer bestellen. Wij hebben hier speciale computerprogramma’s voor waarop u meteen kunt zien hoe uw naamplaat of huisnummer eruit komt te zien. De levertijd is in de meeste gevallen één of twéé dagen! Kijk links in het menu bij naamborden en zie ons aanbod.

Kleding laten stomen doen wij ook, u kunt bij ons terecht voor alle mogelijke kleding, gordijnen, vloerkleden en lederen kleding.

Kijk in het linker menu en maak uw keuze in één van onze diensten.

Mail:

info@schoenservicebroshuis.nl


Bel:0544-376558
Of stuur een app met foto van de autosleutel naar:0642437755

BROSHUIS AUTOSLEUTELS, voor een autosleutel die PAST!
transpondersleutels.nl
schoenservicebroshuis.nl
autosleutels.org


Met vriendelijke groeten,

Michel Broshuis

"BROSHUIS AUTOSLEUTELS"